Du visar för närvarande Information från styrelsen

Information från styrelsen

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter

ELBILSLADDNING
Angående platser för elbilsladdning, vi fick ca 100 svar på vår enkät, 50% för 50% emot. Efter samtal med Lantmäteriet och våra jurister har vi beslutat bordlägga ärendet till nästa årsmöte för ett slutgiltigt beslut i frågan. Ändring av anläggningsbeslutet krävs för detta.

LEKPLATSERNA
Vi har haft ett möte med dom som anmälde sitt intresse att medverka i gruppen för lekplatsernas renovering och haft ett samtal för utformningen av lekplatserna, vi påbörjar arbetet med dessa så fort som möjligt. Om intresse finns att hjälpa till tveka inte att höra av er till styrelsen.

ASFALTERINGEN
Vecka 20 – 21 kommer entreprenören att fortsätta sitt arbete med asfalteringen, sätta kantsten, jämna till kanter mot gräsmattor samt att fixa till asfalten där det inte har blivit ett bra resultat gropar lös asfalt och andra defekter. OBS! TÄNK PÅ ATT NÄR DOM BÖRJAR LÄGGA UT NY ASFALT KAN DET FASTNA UNDER SKORNA OCH SMETA AV SIG.

GROVSOPOR
OBS! Vi har inte något avtal med NSR för bortforsling av grovsopor varje fastighetsägare måste själv ombesörja detta, under april månad kostade detta föreningen ca 3000 SEK i extra avgifter, vilket kommer att drabba oss alla genom en förhöjd årsavgift.

PARKERINGSFRÅGAN
Styrelsen kommer inte att lägga ner mer tid på denna frågan. Vi kommer att anlita P-bolag om inte detta sköts enligt reglerna, vilket också kommer att påverka avgiften!

FÖRSENAD BETALNING
Påminnelseavgift och dröjsmålsränta kommer att faktureras varje enskild fastighetsägare som inte betalar i tid, p.g.a att vi nu anlitar extern bokföringsfirma detta ska inte drabba dom som sköter sig. Vid problem kontakta ekonomiansvarig.

SKÖTSELOMRÅDENA
Varje fastighetsägare har ett område som inte tillhör sin tomt att vårda och hålla iordning föreningen kan inte ta över ansvaret för samtliga skötselområde utan att höja avgiften drastiskt. Alla fastighetsägare har ett ansvar att sköta detta. När man förvärvar en fastighet i vårt område ingår också ett medlemskap i vår förening där man har en del uppdrag att utföra enl.stadgarna.

CARPORTSBELYSNINGEN
Utbyte av resterande carportsbelysningar kommer att ske under sommaren-hösten enl entreprenören, närmare info kommer.

SOPHUSENS DÖRRAR
Nya gångdörrar i sophusen kommer att installeras i början på sommaren maj-juni om allt går enligt planerna.

Styrelsen önskar alla en trevlig sommar!