Du visar för närvarande Allmän info för våra medlemmar

Allmän info för våra medlemmar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter

Årsmötet 2023
Motioner till Årsmötet 2023 skall vara styrelsen tillhanda senast 31/12 2022. Datum för årsmötet är nu 26/3 kl 11.00.

Parkering
Var snälla och parkera i era carportar så mycket som möjligt det underlättar för alla, boende som gäster. Respektera tiderna på våra besöksplatser annars blir ni bötfällda. Detta gäller även om ni har tjänstebil eller någon annan är ägare (om boende disponerar bilen räknas det som boendes allt enl våra nuvarande Parkeringsregler). Vill också påpeka att dom allra flesta sköter sig, så tack så mycket.

Sopsortering
Här gäller samma som innan. Vi har inget avtal om grovsopor och för det allra mesta fungerar det mycket bättre nu än för ett par år sedan. Men tänk på att trycka ihop alla kartonger medans större förpackningar av wellpapp, t.ex efter nya vitvaror och dylikt, måste man själv transportera till återvinningen. I metallåtervinningen lägger man endast burkar av aluminium och andra förpackningar, inte stekjärn kastruller och andra föremål av metall.

Skötsel
Var vänliga att hålla rent i era carportar från löv och skräp så det inte uppstår irritation mellan grannarna och det är också en viss fara för att det skall antändas av varma katalysatorer. Vill också uppmana er som ännu inte fixat till era baksidor, målat, bytat brädor och fixat skötselområde att göra detta. Vill dock säga att det är ett fåtal kvar som inte har gjort detta Men som vanligt er baksida grannens framsida!

Trädgårdskärl
Trädgårdskärlen stängs 24/11 efter tömning, för säsongen.