Du visar för närvarande Tidsplan för  garantiarbeten på asfalten

Tidsplan för  garantiarbeten på asfalten

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter

Tisdagen den 11/4 inleds arbetena med att riva upp det som skall asfalteras om och även punkterna på tidigare besiktningar som diverse platthöjningar och andra anmärkningar åtgärdas.

Sedan fortsätter arbetena i området med asfaltering och försegling. I samband med försegling och asfaltering beträd inte när detta är nylagt då fördärvar ni skor och drar in det i husen.

Arbetet beräknas pågå fram till 31/5 om inte vädret ställer till det och med det menar vi att det regnar mycket under perioden.            

Under denna period kommer P-bevakningen att intensifieras så vi inte har bilar som står i vägen för entreprenörerna!!!!!!!!!!! Informera era hantverkare ENDAST lastning och lossning tillåten.

CARPORTARNA
Samtliga carportar skall åtgärdas på något sätt antingen med asfaltering  eller försegling med PORSEAL varje carport kommer att vara avstängd i ca 2 dagar enligt schema med datum som redovisas i separat dokument. Om ni planerar resa bort under denna perioden se till att någon kan flytta bilen och låsa upp carporten.

Den som inte har flyttat sin bil får själv bekosta extra kostnader, i samband med att entreprenören måste vidta åtgärder för att flytta fordon.   Bärgningsbil nytt hänglås och så vidare.  Samtliga grindar skall vara upplåsta när carporten skall åtgärdas annars klipps låsen upp och ni får själv bekosta nya.                   

FÖRÄLDRAR
Lämna inte BARNEN utan tillsyn under denna perioden, vi vill inte att något skall hända dom!!!!!!!!