Du visar för närvarande Varierad information – januari 2024

Varierad information – januari 2024

NSVA och vattentaxa
NSVA har ökat sina avgifter med cirka 25% från och med 1 januari 2024. På grund av detta måste vi höja avgiften för vattenförbrukning på fakturorna från föreningen med samma procent. Denna höjning börjar gälla från och med andra kvartalet 2024, så ni kommer se den på fakturan som ni får i slutet av februari, med förfallodatum den 31 mars 2024.

Asfaltering och besiktning i december
I december gjordes en besiktning av garantiarbetet på asfalten. Vissa punkter godkändes inte, och dessa måste åtgärdas senast den 1 maj 2024. Garantin för de punkter som godkändes gäller nu till slutet av 2025. Har du frågor om något rörande asfalteringen tveka inte att mejla oss på info@brunnsberga.se.

Stormen i julas
En av våra carportar skadades när ett träd på Gustavslundsvägen föll under stormen den 22 december. Vårt försäkringsbolag tror inte att kommunen kommer ta ansvar för detta. Vi undersöker nu kostnaden för att reparera skadan själva, med självrisken från vår försäkring.

Årsmötet – mars 2024
Glöm inte bort årsmötet den 24 mars 2024. En kallelse kommer att skickas ut minst 14 dagar i förväg, enligt våra stadgar.

Välkomstmaterial till nyinflyttade och grupp på Facebook
Om ni inte redan är med i vår Facebook-grupp, mejla oss gärna på info@brunnsberga.se med era tankar om vad som bör prioriteras i vårt nya välkomstmaterial som vi håller på att utveckla.

Länk och QR-kod till vår Facebooksida:

https://www.facebook.com/groups/brunnsberga