Du visar för närvarande Kallelse till årsmötet 24/3 2024

Kallelse till årsmötet 24/3 2024

Brunnsberga Samfällighetsförening i Helsingborg, med organisationsnummer 716406-6610, inbjuder medlemmarna/fastighetsägarna till den årliga föreningsstämman. Stämman kommer att äga rum i Luggudegillets lokaler på Gustavslundsvägen 2, söndagen den 24 mars 2024, klockan 11.00.

I år kräver vi en förhandsanmälan för deltagande vid årsmötet på grund av det ökade antalet motioner som inkommit, vilket ökar behovet av omröstning. På så sätt vill vi säkerställa att den bokade lokalen kommer att räcka till alla närvarande. Vikten av att varje medlems röst blir hörd understryks, antingen personligen eller via fullmakt, då besluten som fattas vid stämman är bindande för alla medlemmar.

Anmälan till stämman kan göras via e-post till info@brunnsberga.se, SMS till 0708 703 793, eller skriftligen till Micke i lägenhet 276. Deadline för anmälan är tisdagen den 19 mars.

Vi vill även informera om att ett material inför stämman kommer att distribueras till respektive fastighet inom kort enligt sedvanlig ordning. 

Vi uppmuntrar alla medlemmar att närvara. Information om hur fullmakter för röstning hanteras finns under punkt 3 i dagordningen i det material ni får hem till er fastighet. Det finns även en förtryckt fullmakt på materialets baksida som kan kopieras eller tas loss.

Styrelsen för Brunnsberga Samfällighetsförening ser fram emot er närvaro.